Пилатес

Пилатес практиките са предназначени за постигане на добро здраве и физически тонус за всеки пол и възраст. Фокусът на упражненията е върху укрепването на коремната област, увеличаване на мускулната сила и общо физическо и психическо състояние. Една от основните причини, поради които ежедневните упражнения са толкова добре приемливи, е фактът, че те подпомагат мускулния тонус и водят до постигане на изваяна и устойчива фигура. Пилатес практиката се базира на 6 основни принципа: центриране, контрол, точност, концентрация, дишане и плавност.

Системата Пилатес не изисква извършването на многократни повторения на едно и също движение, а по-скоро всяко движение или серия от движение трябва да бъде изпълнено с много голяма точност и контрол. Този тип тренировка включва основни упражнения, изпълнявани на постелката без сложни уреди, практиката може да бъде разнообразна в залата, с топка, ринг или гирички. Поднесени по този начин Пилатес упражненията са доста по-приятни и желани от упражнения с големи и сложни уреди.

Редовното практикуване на Пилатес води след себе си значими ползи за физическото и психическото здраве. Ако искаш здраво и изваяно тяло, то тази практика е именно за теб!

June 18 @ 18:30
18:30 — 19:30 (1h)

AsanaDream

Калина

Запази