Соларен възврат за България или Честит Рожден Ден, България!

Драги ми приятели,

тази седмица ще има няколко важни звездни събития, които ще се отразят за дълъг период от време или по скоро темите, които тази седмица се зараждат ще имат дълготрайно развитие и проявление. От астрологична гледна точка ще посрещнем астрологичният рожден ден на България. ( 28.04.680г.- датата е условно приета, но опитните астролози, знаят, че тази карта работи.)

Честит рожден ден, България! 🙂

Накратко, утре, 25 април е точният съвпад на Слънце, Веста и Северен лунен възел (СЛВ). На всеки 18 години има точен съвпад на Слънце и СЛВ, но тази година в точния им съвпад попада и Веста. Звездната конфигурация не дава всички предпоставки за реализиране на чистотата на огъня, символ на духа, дарованията и уменията на слънчевото естество на българина. Та ако обществото, и най-вече политиките, а и държавният апарат подходят с най-чиста добродетелност, биха могли да реализират слънчевите умения на Телеца. Ако!?

Слънцето в Телец управлява ресурсите, парите, финансите на една държава, а в личния хороскоп на човека, собствените ценности и творчески умения. Всички решения, които се вземат през тази седмица, ще имат отглас през следващите 18 години, добри или лоши, те ще отбележат своя отпечатък.

Вярвам, че присъствието на Веста в тази триада, ще събуди най-чистите добродетели, и съм сигурна, че това ще е Духовната революция на българина. Казвам българина не случайно. Както вече споменах, транзитният съвпад, съвпада и с рожденото Слънце на България. То самото пък е в съвпад с Уран. Ето защо мисля, че ще сме свидетели на духовно възврастване и духовната революция, която ще раздуха най-чистия огън на добродетелите; смирение, кротост, благост, миролюбие, просвещение, юут и доброта. Но и най-светла уранова справедливост носеща сила и мощ за духовен подем.

Съвпадът е мощен, но да не забравяме, че той има своите напрегнати аспекти с Плутон и с Черната луна. Да, изкушенията и манипулациите също ще са на лице, но те са необходими, за да може, добродетелта да се справи с изпитите на изкусителността. Няма да е лесно, но ще е със сигурност вълшебно и целебно!

Освен транзитните влияния, полюбопитствах и погледнах дирекциите на наталната карта, и за мое потвърждение установих, че Уран е бил на асцендента съвсем скоро, а на Слънцето му предстои да направи този точен аспект. Мисля, че тази година, както и началото на 2024г ще се разгори огънят на духовността. Искрата е запалена!

Честит рожден ден, България!

 

Само чрез добродетелта и духовността можем да запазим уюта на дома.

Домът, наречен България!

 

До нови срещи, и бъдете вдъхновени!

Поздрави, Зари!

 

 

 

Share This