~Йога ~Пилатес ~Йогалатес ~ Медитация~

Бъди част от нас

AsanaDream

f

Групови Практики за начинаещи

 • Класическа йога
 • Виняса флоу
 • Пилатес
 • Кундалини Виняса И Медитация
 • Йога за всеки
 • Йогалатес
 • Виняса Флоу
 • Оздравителна йога (65+) 
 • Йога за сила и гъвкавост
 • Йога Нидра

Групови Практики за напреднали

 • Виняса и медитация
 • Пилатес
 • Йога за сила и гъвкавост
 • Класическа йога
 • Кундалини Виняса Флоу
 • Йогалатес
 • Power yoga (Пауър йога)

 

 

Групови Практики с деца

 • Йога приказка „Мама и аз“ -(родители и деца)

 

 

 

 

 

 

 

 

Индивидуални практики

Изграждане на програма спрямо нуждите на клиента.

* За повече информация може да се свържете с нас на тел. 0885 770 705 или да ни пишете на asanadream@gmail.com

 

 

Офис практики

AsanaDream организира, практики и във вашият офис. Практиките са адаптирани изцяло с индивидуалните изисквания на вашите служители. За повече информация, моля да се свържете с нас на телефон 0885 770 705 или ни пишете на asanadream@gmail.com

ВИзбери подходяща Практика

Всички практики в AsanaDream са предназначени да оздравят и усъвършенстват тялото, емоциите и ума. Нашите учители са подготвени преподаватели, които със знанията и уменията си ще Ви помогнат да изградите здраво и балансирано тяло. Ще Ви помогнат да надскочите собствените си възможности, ще се освободите от излишните калории, ще промените нездравословните си навици, ще изградите здрава психика, емоционална стабилност и най-важното ще се чувствате щастливи, здрави и удовлетворени.

 

📌 Класическа йога и Йога Нидра

Ако искате практика, в която едновременно ще изградите здраво и балансирано тяло, ще балансирате хормоналния си баланс и най-важното ще съумеете чрез дълбока релаксация да създадете себе си, като достигнете до алфа и тета вълните на вашето съзнание.
Ако искате чрез позитивна и насочена релаксация  чрез Йога Нидра да достигнете до най-фините си енергии и да трансформирате мисловният си поток, ако искате да създадете по-доброто себе си, то този клас “  Виняса и Медитация“ е точно за вас.

📌 Пилатес

Тази практикa e фокусирана върху развиване на физическите сили, силно огъвкавяване, укрепване и пречистване на нервната система. Съчетава пози (асани) и контролирано дишане (пранаяма) в едно, създава непрекъснат поток от енергия, която загрява тялото, подхранва жлезите с вътрешна секреция и детоксикира всички тъкани. По време на практиката се изгарят много калории.

📌 Йога и Астрология (Астро Йога)

Практиката включва плавно и хармонично преминаване от асана в асана с контролирано дихание. Асаните се подбрани, така че да хармонират с общата транзитна астрологична енергетика. Медитацията цели да отключи и балансира подсъзнателните ни звездни архитипи заложени в рождената ни карта.
Скъпи приятели, с водена астро-медитация, може да достигнете до най-дълбоките си подсъзнателни архитипи. Да се освободите от вредни навици и да проявите заложените си потенциали, като проявите най-доброто заложено от вселената във вас.

📌 Йога за всички

Думата ,,Хат(х)а“ е съюз между частиците ,,Ха“ – слънце и ,,Тха“- луна. Тази практика е насочена към хармонизиране на енергиите на деня и нощта. Този клас е с фокус върху изграждане на основите на йога и е препоръчителен за начинаещи. Асаните са хармонично подредени. Хатха Йога е комбинация от методи за усъвършенстване на човек във всеки физически, емоционален, интелектуален и духовен аспект.

📌 Кундалини и Медитация

Кундалини виняса флоу е практика, която превръща статичната енергия в динамична, а това води до събуждане и активиране на кундалини. Събудената енергия се изкачва и слиза през енергийните канали. Навлизаме и излизаме от асаните под ритъма на контролирано дишане и завихряме енергийните си центрове. Практиката хармонизира тя-лото и душата, събужда заложените сили и потенциали, обновява организма, по-лесно се навлиза в медитация. 

📌 Обедна йога

Вместо доза калории си подарете четиредесет и пет минутна обедна йога, с която да стимулирате хормоните на щастие. Този клас е ориентиран към всеки, който търси оздравителен ефект върху тялото и душата.

– изправен стоеж

– нормално кръвно налягане

– спокойна и балансирана нервна система

– хормонален баланс.

Заместете калориите с четирите хормона на щастие.

Асаните и дихателните техники стимулират тези биосинтезиращи се вещества, които ни дават усещането за удовлетвореност и щастие – допамин, серотонин, ендорфин и окситоцин.

📌 Йога приказки "Mама и аз" (за родители и децa 4-11 год.)

Йога практиките – „Йога приказки“  са разработени така, че да са интересни и поучителни както за малки така и за големи. Няма нищо по естествено от това да практикуваме заедно с децата си. Нещо повече, необходимо е, защото така се изгражда взаимно доверие родител- дете. Най- интересното е, че докато децата и родители практикуват йога, те всъщност са участници и герои в приказката. Така по по-забавен начин се усвояват асаните, дихателните техники и всички лесно достигат до поуките.

 

📌 Йогалатес

Грижата за тялото и поддържането на добра форма в последното десетилетие въведе в България различни спортни системи и комбинации от упражнения, с разнообразни наименования. Сред тях е и Йогалатес.  Основната цел на упражненията е да заздрави мускулите, чрез неинвазивни и щадящи ставите движения, характеризиращи се с малки амлитуди, повече повторения в няколко серии и леки тежести.

📌 Виняса Флоу

Методът “Виняса” представлява плавно и осъзнато преминаване в различни асани, изпълнявани под съпровода на дъха. Освен, че прави тялото балансирано, гъвкаво, силно и издържливо, влияе и на по-фино ниво, мисли, емоции и чувства. Практиката е подходяща за хора, които търсят физическо, емоционално и духовно усъвършенстване. 

Запиши своята първа практика

Нашата система за онлайн записвания отразява графика за цялата седмица, така че може лесно и удобно да запишете практика в удобно за Вас време. 

 

Очаквани резултати

С редовни посещения на нашите практики ще постигнете идеални мерки, ще изваяте красиво тяло, ще балансирате физикохимичните процеси в него, ще се освободите от телесни и емоционални блокажи, ще постигнете здрава и устойчива психика.  Ще балансирате тяло, дух, душа. Ще се почувствате щастливи и цялостни.

📍

Загуба на излишни килограми,

здраво и изваяно тяло

 

Сила, издръжливост и устойчивост

 

 Бодър ум, щастлив дух, емоционална удовлетвореност

 

Balance

ФИЗИЧЕСКо усъвършенстване. САМОИЗЦЕЛЕНИЕ. Себереализация.

Започни промяната днес

За въпроси моля попълнете формата

Работно време

Понеделник-Петък: 12:00- 21:00

Събота: 11:00- 21:00

Неделя: 12:00 – 21:00

Share This