Класическа йога и астрологична медитация

Методът – Пранаяма йога, представлява плавно и осъзнато преминаване в различни асани, изпълнени под съпровода на дъха. Пранаяма йога (в превод – единение с жизнената сила)  е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния поток и неговото приложение му в тялото. Освен това изгражда балансирано, еластично, силно, издръжливо и жизнено тяло. Влияе фино на мисли, чувства и емоции. Благотворно въздейства и на психосоматичната настройка на организма. Практиката е подходяща за хора, които търсят физическо, емоционално и духовно усъвършенстване. Пранаяма йога възпитава практикуващия в осъзнатост и концентрация, в умение да контролира дъха и да го използва по-най-добър начин. Чрез практиката се постига  праничен и енергиен баланс, въпреки че се изразходва енергия. Тялото не се уморява, но изразходва калории, от друга страна организма възприема праната, което осъзнато се асимилира от организма. Постигаме едновременно и калориен и хормонален, и психосоматичен баланс. С няколко думи казано, учим се да дишаме осъзнато и да бъдем физически и психически устойчиви.

Една практика, в която, в самия и край, чрез дълбока релаксация ще създадете себе си, като достигнете до алфа и тета вълните на вашето съзнание.

Този петък, медитацията ще е сбъдваща желания.  Време е  за ново преосмисляне и нова алхимична трансмутация на съзнанието. И така, година след година, колада след колада, докато се доближим до най-доброто себе си!

Заповядайте!

 

June 14 @ 18:00
18:00 — 19:10 (1h 10′)

AsanaDream

Зарина

Запази