Класическа йога и Астрология – “АстроЙога”

Практиката постига хармония и единение на тяло, дух, душа в едно. В единно балансирано тяло, но и постигане и единение с космическото цяло. В практиката са заложени и основните принципи от херметизма, ” Каквото горе, това и долу”. Човешкото тяло, като единица мярка на Космоса е пряко свързано с херметичните принципи и закони.

Прилагането на космическите принципи и закони върху  единицата мярка, а именно човекът, е основния предмет на класа по класическа йога и астрология. Чрез правилно подбрани асаните, пранаяма и други  упражнения, които отговарят на транзитното планетарно влияние към конкретния ден или период, можем да събудим заложените си сили и потенциали, можем съзнателно да въздействаме на съзнанието си, да се трансформира така, че да се приближим най-близо до тези вибрации, които са най-благотворни за нас, по отношение на земната енергия и слънчево планетарната, и звездна синхроничност.

Когато тялото и умът са подготвени, съзнанието по-лесно навлиза в дълбока релаксация, а тя ни помага да се освободим от физическите и емоционалните си блокажи. По-лесно се достига до алфа, тета и гама вълните на нашето съзнание. Така можем да приложим добротворното планетарно влияние в съзнанието си. Съзнателно усъвършенстваме собствените си качеста, и се освобождаваме от несъвършенствата и недостатъците си.

Ако търсите цялостно усъвършенстване и единение на физическо, емоционално и метално ниво, то тази практика е именно за вас.

October 4 @ 18:30
18:30 — 19:50 (1h 20′)

AsanaDream

Зарина

Запази