Класическа йога

Методът “виняса” представлява плавно и осъзнато преминаване в различни асани, изпълнявани под съпровода на дъха.Виняса флоу йога  (в превод – поток, преливане) е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния поток и приложението му в тялото. Освен, че прави тялото балансирано, гъвкаво, силно и издържливо, влияе и на по-фино ниво, на мисли, емоции и чувства. Практиката е подходяща за хора, които търсят физическо, емоционално и духовно усъвършенстване.

С практикуването на Виняса флоу йога, човек става не само физически гъвкав, но и емоционално адаптивен, така че да може да се синхронизира с общият динамичен поток на заобикалящата ни природа. Практиката ни адаптира към непрестанно изменящата се среда и синхронизира с Вселенския поток.

„Колкото повече медитираш, толкова повече се одухотворяваш, а колкото повече се одухотворяваш и оживяваш, толкова повече премахваш ума. Когато се придобие чистата духовност, тогава умът ще бъде премахнат, защото умът не слуша Духа. Духът се чува само с Духа. Hеговото слово се чува извън ума, извън мисленето.“ – Петър Дънов

Само с предварително записване.

май 16 @ 18:00
18:00 — 19:00 (1h)

AsanaDream

Зарина

Запази