Хат(х)а Йога – Асани и пранаяма

Хатха йога е практика, с която ще развиете правилно поставяне на позите, благодарение на това, ще заздравите  мускулните  групи в тялото си, ще придобиете гъвкавост и издръжливост. Тялото ви ще е по-здраво, стабилно и гъвкаво.  С дихателните техники ще постигнете жизненост и повече творяща енергия. Хатха йога прадипика (прадипика означава буквално „това, което хвърля светлина“). Тази практика се фокусира върху пречистване на тялото като средство, водещо до пречистване на съзнанието. Това влкючва система за индивидуална здравна профилактика и комплексно самоусъвършенстване на личността.

Една практика, в която ще изградиш здраво и балансирано тяло, посредством правилно подбрани асани и дихателни техники. Ще постигнеш  хормонален баланс, и най-важното ще съумeеш, чрез дълбока релаксация да създадеш себе си като достигнеш до алфа и тета вълните на своето съзнание.

Асаните ще изградят мускулите и ще подобрят стойката ти, а с Дихателните техники ( пранаяма) ще подобриш психичния си потенциал. С медитацията ще съумееш да чуеш гласа на сърцето си, и да постигнеш спокойствие и духовна хармония.Вики е преподавател с много познания и опит, черпила е знания от различни школи в България и чужбина, включително и НСА със специалност “ ЙОГА“, тя  съумява да предаде физическите и духовните практики през призмата на нашата действителност, без да внася религиозни мотива. Вики учи как се свързва тяло, дух и душа в едно, чрез законите на ЛЮБОВТА.

Заповядайте! 🙂

май 18 @ 15:00
15:00 — 16:15 (1h 15′)

AsanaDream

Светла

Запази