Хат(х)а Йога – Асани и пранаяма

Хатха йога е практика, с която ще развиете правилно поставяне на позицията, благодарение на това, ще оздравите мускулните групи в тялото си, ще придобиете гъвкавост и издръжливост. Тялото ви ще е по-здраво, стабилно и гъвкаво. С дихателните техники ще постигнете жизненост и повече творяща енергия. Хатха йога прадипика (прадипика означава буквално “това, което хвърля светлина”). Тази практика се фокусира върху пречистване на тялото като средство, водещо до пречистване на съзнанието. Това включва система за индивидуална здравна профилактика и комплексно самоусъвършенстване на личността.

Една практика, в която ще изградиш здраво и балансирано тяло, чрез правилно подбрани асани и дихателни техники. Ще постигнете хормонален баланс, и най-важното ще съумеете, чрез дълбока релаксация, за да създадете себе си като достигнете до алфа и тета вълните на вашето съзнание.

Асаните ще изградят мускулите и ще подобрят стойката ти, а с Дихателните техники (пранаяма) ще подобрят психичния си потенциал. С медитацията ще съумееш да чуеш гласа на сърцето си, и да постигнеш спокойствие и духовна хармония.Вики е преподавател с много познания и опит, черпила е знания от различни училища в България и страната, включително и НСА със специалност “ЙОГА”, тя съумява да предадете физическите и духовните практики през призмата на нашата действителност, без да внасяте религиозни мотиви. Вики учи как се свързва тялото, духа и душата в едно, чрез законите на ЛЮБОВТА.

Заповядайте! 🙂

February 1 @ 15:00
15:00 — 16:15 (1h 15′)

AsanaDream

Светла

Запази