Астрологична безплатна работилница – Астрология или алхимия на съзнанието -/С всяко ново Слънце-веднъж месечно//

Скъпи приятели,
поставихме началото на астрологичните си работилнички с есенното равноденствие на 23 септември 2023 година.
И ни се получи приказно, а и много магично и алхимично. Бяхме представени от Овен, Близнак, Скорпион, Козирог и Водолей, но вярвам, че съвсем скоро кръгът ни от представители на всички 12 зодиакални съзвездия ще бъде пълен.
Сигурно се питате – Какво точно правим?
В астрологичната ни работилница изработваме най-висшите дарби на звездно-планетарните ни архетипи. Учим се да трансформираме оловото в злато, или с други думи казано, неблагоприятните си аспекти да ги филтрираме, утаим, изпарим, втечним, дестилираме, намагнетизираме или да използваме други алхимични процеси, чиято крайната цел е, да трансвормираме качествата си в най-висши добродетели, и те да бъдат част от нашето обновено съзнание. Използваме астрологичното познание, а и редица дихателни и медитативни техники, които ни помагат да трансформираме нисшите си прояви в най-висши дарби и таланти, да ги асимилираме в нашето поведение, мисли, чувства и дела.
Учим се  правилно да усвояваме заложената светлина в себе си, а и успешно да я прилагаме в живота си. Да разчитаме пътеводните си карта, и да търсим най-благоприятни пътища, за да реализираме потенциала на душaта си по-най добротворен начин.
Какво да очаквате?:
10,00ч.- 11,00ч. Лекция – Слънчевото ествесто в съответния Зодиак. /Следва – Слънце във Водолей/ Слънцето влиза във Водолей в съвпад с Плутон.
11.00ч. – 12.00ч. Астрологична работилничка – Заедно откриваме аспектите и качествата, които ни разкриват наталните карти.  Работа по-домове и зодиакални знаци, разглеждаме съответните транзити. Учим се да мечтаем правилно, и правилно да подбираме желанията си, така че те да могат да бъдат благословени от Звездите, и приложими реално в живота ни.  За желанията си трябва да работим, но и да знаем кога, а и как да ги посяваме.
12.00 -12.30ч. – Кратка почивка. С чай и бисквитки, но и със сладки астрологични и митологични приказки.
12.30ч.-13,30ч. Медитация и упражнение за отработване на дарби, таланти и желания.
Ето и нещо от Учителя Беинса Дуно, чиито слова ще следваме в анализите и прилагането в астрологичните си работилници.

“Планетите, това са един ключ. Писанието казва, че Бог взел и направил човека от пръст. Тази пръст, този прах бе разпрьснат из пространството, на всички планети и Бог взе тази пръст, направи от нея каша и от тази каша създаде човека. Затуй всяка една планета оказва известно влияние върху човека.

Например, Марс гледа колко желязо има в човешкото тяло. Той държи сметка за желязото как се употребява.

Слънцето държи сметка за златото.

Месечината държи сметка за среброто.

Меркурий се занимава с живака и т. н.

Тия елементи, които са вътре в човешкия организъм, те упражняват влияние. Ако у някой човек желязото има преобладаващо влияние, той е марсианец. Ако преобладава златото, голямо влияние има Слънцето. Обаче благородното, възвишеното у човека не зависи от количеството на златото, но от неговата активност. Ако златото у човека е чрезмерно активно, то е, защото има такива сили, които са свързани със златото. Когато известни магнетически и електрически течения минат през атомите на златото, те са които превръщат неорганическото желязо в органическо, което упражнява влияние върху човека.” – (22. л. об .кл. II. г. “Влиянието на планетите”)*

Ако имате интерес към астрологичните ни работилници,
може да запазите своето местенце, необходимо е само да натиснете бутона – ЗАПАЗИ.
С предимство са членове на AsanaDream, или с други думи казано, редовни посетители в студиото.
Ако се питате каква е цената за Астрологичната Работилница?
Отговорът е: Hяма цена, не приемаме и Мултиспорт карти.
Единствено сме склонни на малки дарения, за да продължим да Ви вдъхновяваме.
Имайте предвид, че местата са ограничени.
Следващата дата е: 21 януари 24г.
Очаквам Ви!
Поздрави, Зарина!

June 15 @ 10:00
10:00 — 13:30 (3h 30′)

AsanaDream

AsanaDream

Запази