Йога приказки – Родители и деца

Йога приказките са разработени така, че да са интересни и поучителни, както за малки така и за големи. Няма нищо по естествено от това да практикуваме заедно с децата си. Нещо повече, необходимо е, защото така  изграждаме  взаимно доверие помежду си.

Най- интересното е, че докато децата и родители практикуват йога, те всъщност са участници и герои в приказката, която поставяме. Така децата и техните родители откриват по-лесно поуките от приказките, а и по забавен начин усвояват позите и дихателните техники. Йога позите са изключително полезни за децата, така изграждат здраво, устойчиво и гъвкаво тяло. По време на израстването е важно гръбначните мускули да са силни и устойчиви. По време на израстването, е важно да изградим грациозна походка и устойчива, красива стойка. Чрез дихателните техники, децата придобиват силен имунитет, подобряват концентрацията си и умението да слушат активно. Чрез кратките медитации ги учим да владеят емоциите си, да умеят да намират покой и упование. Учим ги на личностно и колективно ЕДИеНИЕ.

Ако искате да практикувате заедно с детето си, моля, не се колебайте да се присъедините към ЙОГА ПРИКАЗКИТЕ, който разказваме в AsanaDream.

януари 26 @ 17:20
17:20 — 18:10 (50′)

AsanaDream

Зарина

Запази