Yoga

От 2018

За нашия екип

Балансирай всеки слънчев ден. Всеки ден!

Зарина Микова основател на

AsanaDream  

Казвам се Зарина и съм сертифициран йога преподавател с 5 специалности:  Хатха Йога, Виняса Йога, Лечебна Йога, Баланс на Чакрите и Йога за деца. По образование съм инжинер химик, с трудов опит като търговец на различни видове продукти и услуги. Майка съм на едно прекрасно момиче, което ме изпълва с радости и творчески сили. Емпат съм. 

За първи прът прочетох книгата „Йога“ на Венцислав Евтимов през 1996 год. Сега разбирам, че това е била и първата ми крачка по пътя на йога.

За мен ЙОГА е философия и път за  физическо, сетивно, емоционално, ментално и духовно усъвършенстване – самоизцеление и самореализация.

 

 

 📍

  • Отказах цигарите с метода на Алан Кар. Щастлив непушач съм от 2008 година. Препоръчвам горещо тази терапия, тя е позитивна и представлява една релаксираща и сугестираща медитация. ( Древните йоги отдавна са ни завещали техники за медитация, с които можем да трансформираме тялото, емоциите, вярванията и навиците си. Много съвременни учени все по-дълбоко изследват ползите от подобни практики и ги развиват успешно).
  • От 2014 год. консумирам основно вегетарианска храна, по празници си позволявам риба и морски дарове. Ахимса (ненасилие) е в основата на аюрведичните предписания за вегетарианско хранене.
  • Сугестията и сугестопедията са методите, до които се докоснах, учейки английски език. Принципите разработени от Проф. д-р Георги Лозанов ми помагат много в ежедневната практика, а именно да практикувам и преподавам с позитивна нагласа и безусловна любов. Най- добри резултати в преподаването, а и в йога практиките се постигат, когато тялото и ума са релаксирани, а мозъчната честота е в алфа ниво.
  • Различни личности като Мел Гил , Хосе Силва, Нийл Доналд Уолш, Екхарт Толе и много други, както и философията дадена от Беинса Дуно, оформят все още нравствените ми ценности и философският ми поглед на живота. ( Пътят към йога е обусловен, не само от практикуването на асани, но и от определени нравствени и етични норми на поведение – яма и нияма.)
  • С йога асани, пранаяма и кундалини техники се занимавам самостоятелно от няколко години. Едва през  2017 година реших да  практикувам и в студио, потърсих и сертифицирани преподаватели, които да ме доразвият, а и да надградя заложените ми умения.  Учех бързо, а и усещах вече пробуденият си енергиен потенциал. И тогава се замислих „Искам ли тази енергия и знания да ги предам и на някой друг? „ Този въпрос ме отведе, след няколко месеца до правото ми  да преподавам.

И така, след много житейски уроци разбрах, че йога е моят път, а гласът на сърцето ми подсказваше, че трябва да науча повече хора как да се свързват с най-фините си енергии.  Познавайки вече философията на йога, а и изследвайки и други философски учения за балансиран и успешен начин на живот, стигнах до два основни принципа.

  1. Свещено право на всяка личност е да се себереализира, но докато се усъвършенства да не пречи на себереализацията на друга личност.
  2. Свещен дълг на всяка личност е да помага, но без това да пречи на собствената му себереализация.

Двата принципа на себереализация са в състояние да решат всеки проблем: личен, нравствен, служебен и общочовешки! Свободни, осъзнати и щастливи сме, когато се развиваме, когато не нараняваме нито себе си – нито другите, а даряваме любов, щастие и милосърдие!

Балансирайки между тези два принципа сме в състояние да творим собствената си съдба, като сбъдваме мечтите си. Ето защо Йога Центъра, който основах през месец септември 2018 год., нарекох  AsanaDream. Защото вярвам, че всяка асана е постижима, а и всяка мечта може да бъде достижима.

Това съм аз.

С безусловна любов за вас,

Зарина! 

Започни промяната

Реални хора.Реални резултати.

 

Зарина

Зарина

Йога

За Зарина, йога е път към физическо, нравствено, емоционално и духовно усъвършенстване. Зарина е сертифициран йога преподавател към ISPACYT200, с 5 (пет) специалности. С Приказните практики „Мама и аз“ и Кундалини Виняса Флоу“ ще успеете да събудите интуицията си, да чуете гласа на сърцето си. Възможно е!

Криси

Криси

Йога

За Кристиана, йога е ровичкане в дълбините на мислите и емоциите,   който  отвежда много отвъд тях. Път към духовните ни търсения, път към Бога. Криси е сертифициран преподавател към няколко школи. Практиките и в AsanaDream  са наистина вълшебни, докосват тялото, дълбините на душата и  фините енергии в организма. 

Калина

Калина

Йога и Пилатес

За Калина, йога е път отвътре навън. Път, по който ако започнеш да вървиш, връщане назад няма, защото е път на осъзнаване. В своите практики Калина влага енергия и сърце. Опитва се да познава възможностите, особеностите, болките и проблемите на своите ученици, за да създаде практика, която е максимално индивидуална и адаптивна. 

Вики

Вики

Йога

За Вики, йога е магия.  Завършила е 200-часов курс ISPA при Даниела Димчева. От една година преподава Виняса Флоу и Ха(т)ха йога. Преминала е обучение по Мантра Йога и Йога за деца към БФЙ. В момента е студентка в НСА със специалност Йога. Всяка практика с Вики е едно осъзнато свързване и потапяне във философията на йога.

Стоян

Стоян

Йога

За Стоян, йога е път към нас самите. Към изкачване на вътрешния Еверест. Член е на Йога Алианс и е ученик на индиеца Санджай Йоги. Преподава Класическа и Ха(т)ха Йога. В AsanaDream Стоян ще ви помогне да укрепите телата си, да успокоите ума си и това да ви донесе щастие и любов.

Емилия

Емилия

Пилатес

За Емилия, Пилатес е магия.  Завършила е 200-часов курс ISPA при Даниела Димчева за йога и пилатес инструктури. От една година преподава по метода Пилатес. Пилатес е изкуство, съвършенство и баланс. Здраво, стегнато и красиво тяло.

Валя

Валя

Аеробика

Валентина е преподавател по Аеробика още от студентските си години, и от тогава до ден днешен поддържа форма с аеробни упражнение и йога.

За Валя, годините нямат значение, защото тялото е отражение на вложената в него любов и уважение. Ето защо часовете на Валентина са насочени към всеки, който иска да има отношение към своето тяло и дух

Светла

Светла

Йога

Светла е сертифициран преподавател по класическа Хата йога, Виняса флоу, Лечебни практики и също така е завършила специализирано обучение йога за деца. Нейната мечта е да се занимава активно с най-малките и тийнейджърите, фокусирайки вниманието си към децата с влошено здравословно състояние. В тази връзка участва активно в доброволческа дейност и подпомагане на нуждаещите се.

Нели

Нели

Йога

Нели е завършила НСА и се занимава с йога от дете. За Нели, йога съединява силата, гъвкавостта и любовта в едно цяло. Практиките с Неи ще ви освободят от скрупулите, комплексите и  предразсъдъците, ще бъдете това което сте. . 

Теодора

Теодора

Йога

Теодора е дипломиран терапевт- магистър и холистичен терапевт. Йога преподавател към Yoga Alliance. За Теодора, йога е най-ефективният и нежен метод за хармонизиране на ума, душата и тялото. С Теди можете заедно да се потопите в магията на йога и да извлечете физическа, нравствена и емоционална полза. Да постигнете здраво и балансирано тяло.

Лиляна

Лиляна

Йога

За Лиляна йога е баланс, хармония и здраве. Занимава се с йога от 2010 г. Йога инструктор към ИСПА 500 ч. от 2016 год. Часовете на Лиляна са ориентирани към, хатха йога, йога терапия, пранаяма, медитация и оздравителна йога. Практиките и са насочени към начинаещи и не толкова активни хора, за тези от вас, които търсят по – спокойно навлизане в йога практиките.

„Успехите идват при тези, които полагат усилия и вървят по пътя на усъвършенстването. Истинки щастливи сме, когато се усъвършенстваме на физическо, емоционално и духовно ниво. Когато изпълним тялото със здраве, умът със светлина, а съцето с безусловна любов. Подари си едночасова практика, сбъдни мечтите си“. 

Нашият екип е тук, за да ви подкрепи, както при избора на правилната практика, така и да ви научи да усещате, чувствате и обичате тялото си. Работим с доказани учители, които не само постигат своите лични резултати, но помагат и на другите по пътя на усъвършенстването и себереализацията. Станете част от семейтвото на AsanaDream.

Популярни практики

КЛАСИЧЕСКА ЙОГА

ПАУЪР ЙОГА

ЙОГА ЗА ГРЪБНАКА

РЕЛАКСИРАЩА ЙОГА

ЙОГАЛАТЕС

Balance

ФИЗИЧЕСко усъвършенстване. САМОИЗЦЕЛЕНИЕ. Себереализация.

Започни промяната днес

За въпроси моля попълнете формата

Работно време

Понеделник-Петък: 09:00- 21:00

Събота: 10:00- 21:00 

Неделя: 10:00 – 20:00

Share This