Йога, Пилатес, Йогалатес и Зумба. 

Бъди част от нас

AsanaDream

f

Групови Практики за начинаещи

 • Класическа йога
 • Виняса флоу
 • Пилатес
 • Кундалини Виняса И Медитация
 • Йога за всеки
 • Йогалатес
 • Виняса Флоу
 • Оздравителна йога (65+) 
 • Йога за сила и гъвкавост
 • Йога Нидра

Групови Практики за напреднали

 • Виняса и медитация
 • Пилатес
 • Йога за сила и гъвкавост
 • Класическа йога
 • Кундалини Виняса Флоу
 • Йогалатес
 • Power yoga (Пауър йога)

 

 

Групови Практики с деца

 • Йога приказка „Мама и аз“ -(родители и деца)

 

 

 

 

 

 

 

 

Индивидуални практики

Изграждане на програма спрямо нуждите на клиента.

* За повече информация може да се свържете с нас на тел. 0885 770 705 или да ни пишете на asanadream@gmail.com

 

 

Офис практики

AsanaDream организира, практики и във вашият офис. Практиките са адаптирани изцяло с индивидуалните изисквания на вашите служители. За повече информация, моля да се свържете с нас на телефон 0885 770 705 или ни пишете на asanadream@gmail.com

Избери подходяща Практика

Всички практики в AsanaDream са предназначени да оздравят и усъвършенстват тялото, емоциите и ума. Нашите учители са подготвени преподаватели, които със знанията и уменията си ще ви помогнат да изградите здраво и балансирано тяло. Ще ви помогнат да надскочите собствените си възможности, ще се освободите от излишните калории, ще промените нездравословните си навици, ще изградите здрава психика, емоционална стабилност и най-важното ще се чувствате щастливи,здрави и удовлетворени.

 

📌 Виняса Флоу

Методът “Виняса” представлява плавно и осъзнато преминаване в различни асани, изпълнявани под съпровода на дъха. Освен, че прави тялото балансирано, гъвкаво, силно и издържливо, влияе и на по-фино ниво, мисли, емоции и чувства. Практиката е подходяща за хора, които търсят физическо, емоционално и духовно усъвършенстване. 

📌 Йога за всички

Думата ,,Хат(х)а“ е съюз между частиците ,,Ха“ – слънце и ,,Тха“- луна. Тази практика е насочена към хармонизиране на енергиите на деня и нощта. Този клас е с фокус върху изграждане на основите на йога и е препоръчителен за начинаещи. Асаните са хармонично подредени. Хатха Йога е комбинация от методи за усъвършенстване на човек във всеки физически, емоционален, интелектуален и духовен аспект.

📌 Кундалини Виняса и Медитация

Кундалини виняса флоу е практика, която превръща статичната енергия в динамична, а това води до събуждане и активиране на кундалини. Събудената енергия се изкачва и слиза през енергийните канали. Навлизаме и излизаме от асаните под ритъма на контролирано дишане и завихряме енергийните си центрове. Практиката хармонизира тя-лото и душата, събужда заложените сили и потенциали, обновява организма, по-лесно се навлиза в медитация. 

📌 Класическа йога и Йога Нидра

Ако искате практика, в която едновременно ще изградите здраво и балансирано тяло, ще балансирате хормоналния си баланс и най-важното ще съумеете чрез дълбока релаксация да създадете себе си, като достигнете до алфа и тета вълните на вашето съзнание.
Ако искате чрез позитивна и насочена релаксация  чрез Йога Нидра да достигнете до най-фините си енергии и да трансформирате мисловният си поток, ако искате да създадете по-доброто себе си, то този клас “  Виняса и Медитация“ е точно за вас.

📌 Шри Шри релаксираща Йога

 Шри Шри йога акцентира не е само върху тялото. Практикуващият се отвежда отвъд тялото, преживява собственото си същество и започва да се чувства добре със себе си. Шри Шри йога подобрява твоята гъвкавост, сила и здраве, и те отвежда до едно ново ниво на осъзнатост и балансираност.

📌 Йога приказки "Mама и аз" (за родители и децa 4-11 год.)

Йога практиките – „Йога приказки“  са разработени така, че да са интересни и поучителни както за малки така и за големи. Няма нищо по естествено от това да практикуваме заедно с децата си. Нещо повече, необходимо е, защото така се изгражда взаимно доверие родител- дете. Най- интересното е, че докато децата и родители практикуват йога, те всъщност са участници и герои в приказката. Така по по-забавен начин се усвояват асаните, дихателните техники и всички лесно достигат до поуките.

 

📌 Обедна йога

Вместо доза калории си подарете четиредесет и пет минутна обедна йога, с която да стимулирате хормоните на щастие. Този клас е ориентиран към всеки, който търси оздравителен ефект върху тялото и душата.

– изправен стоеж

– нормално кръвно налягане

– спокойна и балансирана нервна система

– хормонален баланс.

Заместете калориите с четирите хормона на щастие.

Асаните и дихателните техники стимулират тези биосинтезиращи се вещества, които ни дават усещането за удовлетвореност и щастие – допамин, серотонин, ендорфин и окситоцин.

📌 Йога за сила и гъвкавост

Тази практикa e фокусирана върху развиване на физическите сили, силно огъвкавяване, укрепване и пречистване на нервната система. Съчетава пози (асани) и контролирано дишане (пранаяма) в едно, създава непрекъснат поток от енергия, която загрява тялото, подхранва жлезите с вътрешна секреция и детоксикира всички тъкани. По време на практиката се изгарят много калории.

📌 Йогалатес

Грижата за тялото и поддържането на добра форма в последното десетилетие въведе в България различни спортни системи и комбинации от упражнения, с разнообразни наименования. Сред тях е и Йогалатес.  Основната цел на упражненията е да заздрави мускулите, чрез неинвазивни и щадящи ставите движения, характеризиращи се с малки амлитуди, повече повторения в няколко серии и леки тежести.

📌 Оздравителна Йога (65+) Хронични заболявания

Тази практика цели облекчаване и преодоляване на здравословни проблеми, емоционално балансиране и душевно равновесие. Всеки ще придобие по-добра физическа форма и самочувствие. Не е нужно да си атлет, за да практикуваш йога.
Всяка събота от 9:00 часа ще преминавате през различни асани като  Хатха йога, ще контролирате дишането чрез  Пранаяма, ще практикувате различни възстановителни и оздравителни техники.

📌 Йога и Астрология (Астро Йога)

Практиката включва плавно и хармонично преминаване от асана в асана с контролирано дихание. Асаните се подбрани, така че да хармонират с общата транзитна астрологична енергетика. Медитацията цели да отключи и балансира подсъзнателните ни звездни архитипи заложени в рождената ни карта.
Скъпи приятели, с водена астро-медитация, може да достигнете до най-дълбоките си подсъзнателни архитипи. Да се освободите от вредни навици и да проявите заложените си потенциали, като проявите най-доброто заложено от вселената във вас.

📌 Асани и Релаксация

 

Този клас е с фокус към изграждане на основите на йога и е препоръчителен за начинаещи. Изучават се основните асани и тяхното правилно поставяне и надграждане. Показват се различни дихателни техники, изучават се ползите от Пранаяма, медитация и релаксация.

 

 

 

 

 

Запиши своята първа практика

Нашата система за онлайн записвания отразява графика за цялата седмица, така че може лесно и удобно да запишете практика в удобно за Вас време. 

 

Очаквани резултати

С редовни посещения на нашите практики ще постигнете идеални мерки, ще изваяте красиво тяло, ще балансирате физикохимичните процеси в него, ще се освободите от телесни и емоционални блокажи, ще постигнете здрава и устойчива психика.  Ще балансирате тяло, дух, душа. Ще се почувствате щастливи и цялостни.

📍

Загуба на излишни килограми,

здраво и изваяно тяло

 

Сила, издръжливост и устойчивост

 

АУМ

АУМ

Ползите от йога са многопластови и същевременно свързващи. Йога е повече от  философия, която ако се практикува и опознава, дава знанието, как човек да постигне хармония на всички нива в живота си, физическо, емоционално, нравствено, творческо, умствено, както и как...

Йога Нидра

Йога Нидра

 Йога нидра означава единение или съзнателно осъзнаване чрез сърцето през съня (нидра). Йога нидра произхожда от старо танктрично учение няса (означаващо „да отведа ума до тази точка“). То включвала специални мантри, които се помествали, чувствали или отвеждали в...

По пътя към себереализацията- Зарина Микова

По пътя към себереализацията- Зарина Микова

Зарина и AsanaDream   Казвам се Зарина и съм сертифициран йога преподавател с 5 специалности:  Хатха Йога, Виняса Йога, Лечебна Йога, Баланс на Чакрите и Йога за деца. По образование съм инжeнер химик, с трудов опит като търговец на различни видове продукти и услуги....

Нади – Шодана – балансът, който води към Освобождение

Нади – Шодана – балансът, който води към Освобождение

Всеки един от нас поне веднъж в живота си е чувал, че чрез дъха може да овладее всички природни сили, че неговият дъх е неговата сила и че овладявайки дъхът ти ставаш адепт, и смъртта стои далече от теб. Помисли си възможен ли е животът в теб без дъхът ти, сега в този...

Психичните сили, заложени в нас – Себереализация

Психичните сили, заложени в нас – Себереализация

Към днешна дата има немалко научни доказателства за телепатични, ясновидски и ред други психични прояви. Притежателите на подобни сили наричаме телепати, ясновидци или просто феномени. Истината е, че тези сили са заложени във всеки един от нас. Къде? В нашите чакри и...

Ползите от Ин Йога

Ползите от Ин Йога

Отделяйки от времето си за клас по Ин Йога, вие посвещавате част от себе си на физическа статична практика от разтягащи асани, съпроводени от дихателни упражнения и лека, общодостъпна медитация. Първото нещо, което трябва да разберем е, че умът не е нещо по-различно...

Класическа Хатха – Раджа Йога с Кристиана Бакалова

Класическа Хатха – Раджа Йога с Кристиана Бакалова

Тази практика е за всеки, които иска да не забравя, че всеки един ден е ново начало. Всеки един ден е възможност за връзка с основните принципи на живота и на силата, която ни е довела тук в тази форма. Всеки един ден е възможност да реализираме нашата Дхарма – нашият...

Йога лекува

Йога лекува

Защо йога лекува? Защото древните хора са имали изключителни познания за човешката физиология и са ни дали механизми, чрез които да се обновяваме, а и да задържаме жизнените си функции в изправност за по-дълъг период от време. Функцията на вътрешните органи се...

Йога при зависимости – никотин, алкохол, наркотици и др.

Йога при зависимости – никотин, алкохол, наркотици и др.

Diversity People Exercise Class Relax Concept Забързаният начин на живот прави съвременния човек силно податлив на стресови ситуации. Липсата на време за почивка и релaкс, застоялият начин на живот, както и невъзможността да се справи с някои житейски проблеми, правят...

 Бодър ум, щастлив дух, емоционална удовлетвореност

 

Balance

ФИЗИЧЕСКо усъвършенстване. САМОИЗЦЕЛЕНИЕ. Себереализация.

Започни промяната днес

За въпроси моля попълнете формата

Работно време

Понеделник-Петък: 12:30- 21:00

Събота: 09:00- 21:00

Неделя: 14:00 – 21:00

Share This